Ενεργός άνθρακας μπλοκ IMPACT Enhanced™

IMPACT Enhanced™

Η επαναστατική τεχνολογία φίλτρων I.M.P.A.C.T. Enhanced ™ από τα εργαστήρια της 3Μ  οφείλει την ονομασία της στο αρκτικόλεξο Integrated.Membrane.Pre-Activated.Carbon.Technology.

Η τεχνολογία φίλτρων IMPACT – Enhanced ™ ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της 3Μ σε ένα υπέρ-φίλτρο.

Βελτιώνοντας την επιτυχημένη καινοτομία  IMPACT ™ ακόμα περισσότερο, προστέθηκε ένα επιπλέον  στάδιο φίλτρανσης με μία νάιλον  φαρμακευτική μεμβράνη 5 micron  πριν την μεμβράνη πλισέ των 0,2 micron (που κατακρατεί ακόμα και τα βακτήρια),  εκτοξεύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των φίλτρων της 3Μ.
Με αυτόν τον τρόπο τα όποια βακτηρίδια συγκρατούνται από το φίλτρο δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με τον άνθρακα για να πολλαπλασιαστούν.

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας φίλτρανσης

Αυτήν η πατέντα της 3Μ, αυξάνει δραματικά την ενεργή διάρκεια ζωής των φίλτρων.

  • Συμπαγής κατασκευή από ανακυκλώσιμο πολυπροπυλένιο.
  • Πολυεπίπεδη φαρμακευτική μεμβράνη που συγκρατεί μικροοργανισμούς και βακτήρια, και μεγάλη δυνατότητα κατακράτησης στερεών αιωρουμένων.
  • Μπλοκ ενεργού άνθρακα με τετραπλάσια δυνατότητα απορρόφησης χλωρίου από ανταγωνιστικά φίλτρα.
  • Νέα μεμβράνη σε διάταξη πλισέ με έξι φορές μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια από τον ανταγωνισμό.
  • Νέα επίπεδη μεμβράνη 5  micron διασφαλίζει από αναπάντεχα βουλώματα λόγω μεγάλης συγκέντρωσης λάσπης στο νερό.
  • Οι ογκώδεις  ρύποι  που ευθύνονται κυρίως για το βούλωμα των φίλτρων, τα στερεά αιωρούμενα σωματίδια (άμμος, λάσπη,  και άλλα κολλοειδή) δεν συγκεντρώνονται στα λεπτά στάδια του φίλτρου, αλλά στο εξωτερικό στάδιο προ-φίλτρανσης.

Παράλληλα η μεμβράνη σε σχήμα πλισέ που ακολουθεί, πολλαπλασιάζει την ενεργή επιφάνεια του φίλτρου κάνοντας δυνατή την χρήση του, χωρίς επιπλέον φίλτρων εν σειρά για την  προστασία του, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις που το νερό είναι θολό.

Η συμπαγής αυτή κατασκευή παρουσιάζει εκπληκτική μηχανική αντοχή, σε υδραυλικά σοκ, υπό πολύ μεγάλες πιέσεις.

Η τεχνολογία φίλτρων IMPACT Enhanced ™, μας εξασφαλίζει από πιθανές θραύσεις του, με ότι θα μπορούσε να συνεπάγεται μια πιθανή διασπορά όλων των ρύπων που έχουν συγκεντρωθεί στο φίλτρο κατά την διάρκεια της χρήσης του στο ποτήρι μας, από ένα ατύχημα λόγο κακής κατασκευής.

Τεχνολογία φίλτρων IMPACT Enhanced ™ με Nano – Silver

I.M.P.A.C.T. Enchanced CutoutΜε την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ιόντων αργύρου (AgION)  είναι τα μόνα φίλτρα της αγοράς που εξασφαλίζουν άνετα χρήση χωρίς προβλήματα επιμολύνσεων, ακόμα και για περίοδο (1) ενός έτους .